Публикувано на: 25th фев, 2014

Пилешкото води до хомосексуализъм ?

Share This
Tags

pileshkoНякои от пилетата, които се продават в търговската мрежа у нас са до такава степен натъпкани с женски полови хормони, че е възможно да предизвикат ранен пубертет при малки момичета, разкри шокиращите разкрития проф. Милко Сираков – началник на Трета гинекологична клиника при Университетска болница „Майчин дом” пред ТВ7.

Според проф. Сираков, ако птиците се заколят веднага след като са хранени с хормона – той остава в месото и след това попада в човешкото тяло при консумация на пилешкото месо.

Пред камерата на ТВ7, Борислава Сапарева разкри как дъщеря й Симона е влезнала в пубертета още на 6 години. Гърдите и започнали да се подуват и потърсили помощта на ендокринолог. Тогава лекарите открили над 10 пъти увеличение над нормата на женския полов хормон естрадиол, а Симона споделя, че по 1-2 пъти в седмицата си хапва пилешко месо.

Професорът споделя и още по-фрапантни случаи от практиката си като 4-годишни момиченца на които им растат гърди и им се уголемяват матките. След като започват да пазят диета, която изключва пилешкото, нивото на женските полови хормони се нормализира, обяснява лекарят.

Почти всички български животновъди използват антибиотика кокцидиостатик, но седмица преди да бъдат заколени птиците, се спира употребата на антибиотика, поради което няма опасност за месото, заяви животновъдът Благо Джиев пред ТВ7. Той обаче се опасява, че в някои видове месо, които се внасят не се извършва такъв контрол, както на българските производители и месото може да бъде опасно. Джиев, коментира още, че „това, че хомосексуализмът се разраства като епидемия всяка година, е показателно. Някой иска да го приемем като нещо нормално, като мода. Това е заради храната“.

 

Коментирайте статията

Пилешкото води до хомосексуализъм ?